Vés al contingut

Projecte europeu iMonitor: fiscalització ciutadana dels contractes públics per aturar la corrupció i el frau en la contractació pública

  • per
Projecte Europeu iMonitor
Projecte Europeu iMonitor

El projecte europeu iMonitor té com a objectiu combatre la corrupció i el frau en la contractació pública a través de l’avaluació d’indicadors de risc basada en un model seguiment cívic dels contractes públics i que promou una xarxa de col·laboració amb agents públics.

El projecte que té una durada de dos anys està integrat per 6 socis procedents de Catalunya, Itàlia, Lituània i Romania.: Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia – Colpis, Oficina Antifrau de Catalunya, Transparency International, Lithuanian Chapter, Romanian Academic Society, National Integrity Agency, Monithon.

1) Objectius del projecte europeu iMonitor de fiscalització ciutadana dels contractes públics per aturar la corrupció i el frau en la contractació pública.

2) Acte de presentació del projecte: dimecres 10 d’abril a les 18h a l’EAPC. Obert a tota persona preocupada per la integritat de les institucions públiques i interessada en la lluita contra la corrupció:

És necessària la inscripció prèvia: https://bit.ly/3TkMwPU

3) Oferta formativa per aprendre a detectar irregularitats en la contractació pública: a desenvolupar en el mes d’abril, de 20 hores de durada.
(ATENCIÓ: PLACES LIMITADES)


Documents

Comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *